In atentia cetatenilor!!!

 

                Consiliul Județean Giurgiu este puternic angrenat în realizarea unor politici de dezvoltare durabilă a județului, acordând o atenție majoră îmbunătățirii calității vieții cetățenilor din județul Giurgiu.

                 Consiliul Județean Giurgiu și Primăria Giurgiu au semnat un acord de parteneriat cu Asociația Tenis Club București, Clubul Sportiv Campion Argeș, Fundația PROAM EVENTS, S.C. Open Box Consulting S.R.L.  pentru promovarea tenisului de câmp în rândul tinerilor, dar și organizarea de activități educative, competiții sportive și campanii de informare, având ca obiectiv promovarea unei educații sănătoase prin sport.

                În cadrul parteneriatului primul eveniment organizat va fi “Danube Trophy”, eveniment ce aduce terenurile colorate pentru joaca micilor tenismeni în municipiul de pe Dunăre.

             Competiția sportivă este dedicată copiilor cu vârste cuprinse între 4 și 12 ani (anul nașterii 2009) din toată țara și se va desfășura în zilele de 02 și 03 octombrie, în municipiul Giurgiu, fiind estimat un număr de 60 de participanți reprezentând cluburi și asociații sportive din toată țara și nu numai.

              Procesul de înscriere se face pe platforma www.tenis10.ro, secțiunea Turnee sau prin accesarea link-ului de mai jos:    https://www.tenis10.ro/ro/turnee/detalii-turneu/id/2043/danube-trophy.html .